Hírarchívum

Dikácz Juvenál legszívesebben a Skofja Loka csapata ellen küzdene meg az arany éremért
2023-03-03 16:27:16
Az SZPK Komárom egyik fiatal tehetségével, Dikácz Juvenállal beszélgettünk az IFL négyes döntője kapcsán, valamint a szezonbeli egyéni és csapat teljeítményéről:

-Az SZPK Komárom csapata idén is bejutott az IFL négyes döntőjébe, ezúttal viszont már Te is aktív tagja vagy a komáromi gárdának. Hogyan élted meg az idei nemzetközi bajnokságot a csapat legfiatalabbjaként?
 
-Szerintem nagyon jól éltem meg ezt a szezont eddig, és szerencsére sikerült beilleszkednem a csapatba fiatalként.
 
-Az utóbbi 4 mérkőzésen 5 ponttal is hozzájárultál a csapat győzelméhez. Mi volt számodra az idei szezon legjobb pillanata?
 
-A legjobb pillanatom a Polanska Banda ellen szerzett idegenbeli első gólom, ez meghatározó volt, de a Skofja Loka elleni gólom mellett sem mennék el, mivel mindig jó egy rivális ellen gólt szerezni.
 
-Mit gondolsz, mi volt az idei bajnokság eddigi csúcspontja és mélypontja a csapatnak?
 
-Véleményem szerint a csúcspontunk az volt mikor a szezont 6/6 győzelemmel kezdtük, a mélypont egyértelműen a Phoenix elleni két vereség.
 
-Ti lesztek az egyetlen magyar csapat a négyes döntőben, ráadásul komáromi rendezésű lesz a Final 4. Milyen érzés lesz hazai közönség előtt játszani?
 
-Felemelő érzés lesz, mivel gyerekkorom óta hozzászoktam a jó hangulatú SZPK meccsekhez és remélem ez most is így lesz. Örülnék, ha ugyanazt élhetném át, mint régen.
 
-A Final 4-ban résztvevő csapatok közül mindegyiket legyőztétek már legalább egyszer. Ha bejuttok a döntőbe, melyik csapat ellen játszanád legszívesebben a döntőt és miért?
 
-Legszívesebben a Skofja Loka ellen játszanék, mert nagyon sok barátom van ott, és rendkívül izgalmas es gyors iramú játék lenne, de elsősorban az elődöntőre koncentrálunk, mivel először azt kell megnyerni.
 
-Végezetül, mik a terveid a jövőre nézve a floorball pályán és azon kívül?
 
Nem tudom, mivel sose szoktam előre tekinteni és a jövőmet tervezni, de szeretnék azok közé tartozni, akik magyar játékosként külföldi csapatban játszanak.
 

Hozzászólások
Hozzászólok
 
Még nem volt hozzászólás.